klepperdeklepperdeklepperdekl…

Zo, dat was het daagje wel zeg! heerlijk, gezellig en lekker druk.

Na het traditionele woensdag loopje naar school met de kinderen, een telefonisch overleg met een collega en de boodschappen, op weg naar Wilma. Na een thee/koffie uurtje met bonbons (HET antwoord op elke vraag)  op weg naar onze lunchafspraak in bierhandel ‘de Pijp’. Een heel apart etablissement aan de Gaffelstraat in hartje Rotterdam. en ik moet zeggen, dat was geen verkeerde keuze. Goed bereikbaar met de metro, leuke bediening, schappelijke prijzen en goed eten. Volgens de site het oudste restaurant van Rotterdam.

Daarna een wandeling, door het museumpark, naar de Kunsthal. We lijken wel toeristen, kijken ons ogen uit en laten ons door een voorbijganger fotograferen.

Bij de Kunsthal gaan we de naar de tentoonstelling S.H.O.E.S, echt een vrouwen ding. Dat was ook duidelijk te zien aan de bezoekers.

Als we naderhand aan een drankje zitten, zien we dat er een aantal fietstaxis voor de deur staan. Dat is toch wel het toppunt voor de toerist in ons en we laten ons dan ook rijden naar de metro halte. In het voorbijgaan ‘ wuiven’  we nog naar wat mensen (en ze zwaaien ook gewoon terug). Het lekkere weer helpt ons humeur naar een hoogtepunt, zo gaan we gillend en met de armen in de lucht uiteindelijk de parkeergarage weer uit ……. (niet naar vragen!). We sluiten de dag af met een knuffel en een zucht: wat ging dat snel zeg! maar gelukkig hebben we de foto’s nog >>>>