Mooi weer weer

Na een heerlijk zaterdag, nu ook een prachtige zondag! En dan blijf je niet binnen zitten, dan ga je op pad. Vraag stukken zijn dan: hoe, met wie en waar heen.

Hoe en met wie?
Ger moest zijn motor uittesten. Prachtige gelegenheid als we niet te ver gaan. Je weet tenslotte nog niet hoe de motor zich houdt. Michael wil er wel achteraan rijden met de Cabrio :-) En ik??? ik rij elke dag motor, dus doe mij die cabrio maar…. :-)))

 

 

 

 

 

131020_mooi weer_19a

 

Waar heen? maakt dat wat uit? welnee! De zon schijnt, we hebben benzine genoeg en de dag is nog lang. Gaan met die banaan. Uiteindelijk ruiken we in Alblasserdam de koffie en maken we Ger zijn ouders blij met onze komst. We drinken een bakkie buiten in het zonnetje, op het nieuwe terras achter in de tuin. Heeft pa prachtig gemaakt. Maar dan betrekt de lucht en gaan we weer richting huis.

 

131020_mooi weer_17a

 

Uiteindelijk valt het wel mee en neem ik het er nog even van en haal een planten uit de tuin. Dinsdag komt de straatmaker en die halen gewoon alles leeg. als ik de schop ga halen bij Chantal, wil Arwen wel mee terug. Natuurlijk zeg je geen nee, en zo zijn we even later heerlijk aan het scheppen in de tuin.

 

 

Na verloop van tijd komt Kilian maar eens kijken wat zijn zus aan het doen is.

Ik ben net de huidige tuinstatus aan het vastleggen met de camera en neem de kans waar om wat plaatjes te schieten. Deze keer lukt het wonderwel. Dat komt meer omdat Chantal hem geen kans geeft achter haar te gaan staan dan dat hij er voor gaat staan (zoals zijn zus wel doet :-) ).

131020_mooi weer_06a131020_mooi weer_10a

 

 

 

 

 

 

 

Einde van de dag hebben we dus heerlijk gereden, wat oudjes blij gemaakt (hahaha pa, reageren mag LOL), de tuin klaar en wat leuke plaatjes geschoten.

Oja, en weer een babbel toegevoegd aan de site en de was gedaan…….¬†Poeh, gelukkig morgen weer werken.

Erika