Lekker bezig

Wat doe je als je geen studie meer omhanden hebt, geen computer beneden om uitgebreid foto’s te bewerken of aan de lijn bent en niet heel de avond aan eten wilt denken??
Juist, dan ga je (nog gekkere) dingen doen ;-)

In de afgelopen 2 jaar waren dat diverse gebreide sjaals voor mijzelf en zadkine collega Winny, een geborduurde meetlat Pooh voor collega Alberta, een geborduurde geboorte lap Pooh voor nichtje Dhana en een gehaakte sjaal voor collega Lindsay. Naar aanleiding van die laatste gisteren even een sjaal gehaakt als verjaardagskado voor de vrouw van collega Onno. Omdat ik nog bijna een hele bol over had, ook maar een muts erbij gemaakt. Zo, uit de losse pols. Ik moet zeggen het model is best aardig al ben ik niet content met de kleur.

20131019-123242.jpg

Ik neem hem maandag mee, ben benieuwd wat hij er van vind. Is het ‘verjaardagwaardig’ zeg maar, krijg je er iets mee voor elkaar of wordt het op de bank slapen?

Wordt vervolgd…….