Droog!

Zo!! Dat ging snel!
Wist je dat je 15 minuten nodig hebt om van Papendrecht naar de admiraliteitskade in Rotterdam te rijden? En dat je binnen 30 minuten weer buiten kunt staan meteen stoere, waterdichte motorjas en broek enkel dat dan maar 300euries kost??
Wedden dat je niet in de gaten had dat je dus met een goed uur weer helemaal in het nieuw thuis bent? ;-)

Afgelopen week was spannend.
- Gaat het regenen?
- Op de heen weg of de terugweg?
- Hoe hard?
- Kom ik droog over?
- droge kleren mee!

Uiteindelijk ben ik gelukkig maar twee keer echt helemaal doorgeregend en dat was op de weg naar huis. Maar prettig is het niet, zeker niet met de herfst in het vooruitzicht. Goeie raad is op zich niet duur, goeie motor kleding wel. Na een korte blik op internet bleek huisleverancier van Kekum in Ridderkerk de brui er aan te hebben gegeven en niet veel op voorraad te hebben.
Martijn’s motorshop daar in tegen heeft deze maand BTW korting, dat scheelt toch zo’n 21%. De keuze was snel gemaakt dus. Huphup, in de auto ( ja, ik weet het, gemiste kans voor Ger om zijn motor te testen ;-( het zijzo ) en naar rotjeknor.
Altijd lachen in die tent, leuke mensen en goeie prijzen.

En dan blijkt weer dat afvallen niet altijd handig is, dames maat 38 of M niet op voorraad. En ik ga toch echt niet met lege handen naar huis. Dan maar een heren maat S. Maakt me helemaal niets uit, want laten we eerlijk zijn; je ziet er nooit charmant uit in zo’n stevig motorjas en broek van kevlar en dikke beschermstukken. Gelukkig was dat er wel en was de keuze snel gemaakt.
Een stoere jas met een extra dikke wintervoering en geen losse regenvoering meer. En deze keer eens geen hele zwarte maar een een gave lichte broek die natuurlijk hartstikke vuil wordt maar in de zomer misschien ook wat koeler is.
Als je het precies wilt weten, klik voor de JAS en de BROEK en voor de shop.

Natuurlijk thuis alles even aangetrokken en Ger een foto laten maken van al het moois. Logisch dus dat mijn, intussen 13 jaar oude maar nog steeds waterdichte , laarzen er niet op staan ;-)

In het nieuw