Wat een heerlijke tijd!!

En dan is het zaterdagavond… Wat een fijn feest was het bij mijn neef in Brabant. De zon, mensen, het dialect en de catering, allemaal geweldig. Ik heb genoten van alles onder het genot van thee, water en een reep. Prima, niets mis mee ;-)
Lekker bijgepraat met Gerda & Piet en nieuwe mensen ontmoet, altijd leuk.

20130805-092317.jpg

Uiteindelijk waren we om 2 uur thuis. Nadat Ger zijn belofte had ingelost, was het toch alweer 3 uur. Maar gelukkig was er geen reden om de wekker te zetten. Om 11 uur weer lekker in de weer, alleen om 7 uur even wakker geworden toen Michael thuis kwam van het vrijgezellenfeest…..

Om 3 uur waren Wilma & Et er voor een rosé en eventueel een hapje. 2 uren vlogen voorbij, de flessen rosé, crema de Catelana, cola de koffie en het eten ook… Uiteindelijk namen we om 0.30 afscheid met een knuffel en de felicitatie voor deze onjaardag, hahahaha.
En voor het geval het je mocht interesseren: ik heb om 11 uur een shake op, in de loop van de middag een reep en s’avonds 3 geroosterde bruine boterhammen, stukje kipfilet, shaslik en rauwkost. En natuurlijk veel water. Prima te doen.

Het leven is een feestje, iedereen bedankt voor de slingers……
Xxxx